Om mig

 Her nedenunder kan du læse lidt ligegyldigheder om mig og mit liv.

 

Mit rigtige navn er Michael Møllegaard Budek Hansen. Jeg bor på Østerbro i København og meget mere er der vel ikke at sige om det.

Jeg er født og opvokset på Sydøstsjælland - nærmere bestemt Karise. En del af mine venner bor jo stadig dernede, så jeg pendler lidt frem og tilbage.

Til daglig er jeg ansat som kontorassistent i Arbejdsdirektoratet. Ja jeg er en af de fæle offentligt ansatte. Arbejdsdirektoratet ligger i Stormgade i city, så der er ikke langt at cykle.


Jep, det er mig!

Af interesser kan jeg bl.a. nævne:

Melodi Grand Prix (måske fordi jeg blev født den dag Abba vandt med Waterloo i Brighton). Du kan jo tjekke det her link, hvis du har samme interesse som jeg: Melodi Grand Prix Fan-klubben i Danmark.

Til gengæld er jeg ikke særlig interesseret i fodbold (det kunne måske være fordi gæsterne ved min barnedåb absolut skulle se en eller anden tåbelig VM-fodboldkamp).

Jeg interesserer mig også en del for tog, især de "store" af slagsen. Du kan se nogle billeder under "Tog". Du kan også se andre billeder af mig, mine fugle og området jeg bor i. Eller du kan se nogle små filmklip jeg har taget her i nærheden af, hvor jeg bor.

Hvis du er heldig kan du under "Webcam" se enten mig eller mine to fugle online.